A tökéletes ajánlás

Nem is olyan régen, ha jól emlékszem pont pár nappal a saját cégem második éves szülinapi ünneplése után panaszkodtam az egyik nagyon jó ismerősömnek, hogy úgy érzem, valami nem jó irányba megy a cégen belül. Úgy érzem az embereim fásultak, nincs megfelelő motivációjuk és nem igazán tudom, hogy mihez kezdjek. Nem igazán tudom, hogyan tudnék számukra újra csillogó szemeket varázsolni, hogyan tudnám ugyanazt a lelkesedést és lendületet visszaadni nekik, amit az elején éreztem rajtuk. Valahogyan azt érzem, hogy kicsit beleuntak abba amit minden nap csinálnak, és bár örülnek az eredményeknek és a jó fizetésnek, a megbecsülésnek, de nem igazán hajtja őket ugyanolyan lendülettel előre, mint annak idején.

Az ismerősöm csak mosolygott és megnyugtatott, hogy ez sajnos vagy nem sajnos, általános probléma, és talán az élet rendje is, mert az ember hosszú távon azért vágyik egyfajta változatosságra, új kihívásokra a munka terén. Örül a sikereknek és a célok teljesülésének, de ha a mindennapok nem hoznak új dolgokat és kitűzött célokat számukra, lelkesedésüket vesztik és ez teljesen normális is.

Ő azt ajánlotta, hogy keressem fel a kogwheel munkatársait, mert ő már egy éve velük dolgozik együtt és minden hasonló problémát nagyon gyorsan és hatékonyan tudtak orvosolni a cégén belül ennek a csapatnak és a hozzáértésüknek, a technikáiknak köszönhetően. Egy hónapja, hogy együtt dolgozok én is velük, és azt kell mondjam, hogy tökéletes ajánlást kaptam. Egyelőre csak egy-egy coaching szolgáltatást próbáltunk ki velük, de biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is együtt fogok velük dolgozni, mert már most teljesen más a hozzáállásuk az embereknek. Jobban érzik magukat és lelkesebbek. Pontosan erre volt szükségem. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket már egy hónap közös munka után is.