A gyűlöletes hétfő

Egy vállalkozó élete sosem könnyű. Persze azt sem mondhatjuk, hogy alapvetően az, egy vezetővel és munkatársakkal tűzdelt, teljesítési kényszerrel és sokszor sajnos személyeskedésekkel teli közegben. Ám akkor, ha az embernek saját cége van, egy fokkal talán még nagyobb a teher, a rá nehezedő nyomás és a kihívás, hogy minden létezőt meg tudjon tenni azért hogy előre vigye a céget, ne menjen ki a fejéből semmi fontos, ne rontson semmit el, mert bizony bármelyik ezek közül végzetes következményekkel járhat.

Az én napom sajnos vagy sem, többnyire nem úgy alakul, ahogy elterveztem, ezt már az az igazság, hogy kezdem megszokni és elég jól kezelem. Amikor elkezdtem a saját céljaim megvalósítását és a vállalkozásom felépítését, nagyon nagy problémát jelentett, ha csak egyetlen program is csúszott vagy át kellett alakítani a napirendemet. Ma már ezekhez is könnyebben tudok alkalmazkodni Egészen egyszerűen áttervezem a dolgokat, persze amit lehet és haladok tovább a nap pörgetésével. Ebben pedig a leghűségesebb társam a telefonom. Mindent ebben tartok ugyanis. Hatalmas segítséget jelent számomra. A névjegyek, az emailek, a képek, számtalan dokumentum, a jegyzetek, a naptár és még sorolhatnám. Mind abban segít, hogy napra kész legyek és mindig tudjam, hogy hol kell lennem éppen.

Mivel iphone készülékem van, a legnagyobb segítséget számomra az nyújtja, hogy hihetetlen gyorsan és könnyen szinkronizálja magát a laptopommal, és így azt bizony az mindig otthon hagyom, mert nem látom értelmét egész nap magammal hurcolni úgy, hogy egész nap kizárólag a telefonomat használom, hiszen játszi könnyedséggel el tudok intézni azon is mindent.

Valamelyik nap azonban, amikor mentem át a zebrán, és nem vettem észre a járdaszigetet, megbotlottam benne és leesett a készükékem. Teljesen darabokra tört. Használhatatlan lett az egész. A hétfői napok sosem tartoztak a szeretett napjaim közé, de ezzel be is írták magukat a gyűlölt kategóriába. Szerencsére ismerek egy nagyon jó iphone szerviz csapatot, akik nagyon gyorsan és könnyedén ki tudják javítani a hasonló problémákat is, így gyorsan felkerestem őket, és amíg megcsinálták haza szaladtam a laptopomért, ami arra az időre maximális szinten megoldotta a problémámat. A telefonom hihetetlen gyorsasággal kész lett és szuper is lett, semmi nem látszik rajta a sérülésből.