Sport órám legújabb szépsége

Én gyerekkorom óta szinte folyamatosan sportoltam valamit. Voltam kézilabda csapat tagja, de kosaraztam is még gyereként, aztán táncoltam egy keveset verseny szinten, később pedig belekóstoltam a harcművészetek világába, és onnan mentem át az edzőterembe, ahol kezdetben aerobik, majd később a személyi edzés is az életem része lett. Futni sosem szerettem, de később belekóstoltam az akadálypályás futásba, és oda bizony elengedhetetlen a futás fejlesztése, így elkezdtem futni, és minden más szépen ki is kopott az életemből mellőle. Persze ehhez nagymértékben hozzájárultak a gyerekek is, a háztartás vezetése, a férjemmel való időtöltés és még sorolhatnám, ami másnak nem igazán enged teret és időt.

Ma már azt mondhatom, hogy szeretek futni, amit sosem gondoltam volna, hogy én egyszer is mondani fogok. Egyedül járok mindig, kikapcsol és fel is tölt. Persze van egy szuper sport órám, ami mindig mutatja nekem az utat, hogy mennyire gyorsan haladok, hogy milyenek az alapvető életjeleim, hogy ne hajtsam magam túl, és hogy vissza találjak a kiinduló ponthoz, hiszen egyébként nagyon nehezen tájékozódom, szinte mindenhol eltévedek, úgyhogy igazán nagy segítség számomra, imádom is ezekért a csodás funkciókért.

Nemrég azonban elszakadt a szíj amivel hordtam és nekiálltam volna keresgélni egy másikat, de hát a család és a gyerekek mellett nem igazán jutottam el sehova sem. Az egyik barátnőm azonban az applewatchshop.hu oldalt javasolt, ahol rengeteg féle apple watch szíj található, és bizony én is választottam, rögtön kettőt is. Nem is kellett csalódnom, gyorsan megérkezett, és hihetetlen jó minőségű és gyönyörű a szíj. Most már újra mehetünk együtt sportolni, hiszen megvan az órám új gyönyörűsége.