A lányom első nagyobb balesete

A gyerekek egészen különleges helyet töltenek be az életünkben. Ezt rengetegen mondják a fiataloknak, de igazság szerint az ember csak akkor szembesül ezzel az érzéssel, amikor ott áll a gyermekáldás kapujában, amikor a kezébe fogja a csöppséget és amikor érzi, hogy egyetlen pillantás alatt megváltozott az élete. Más lett a gondolkodás módja, más lett az érdeklődése, más lett a világszemlélete. Egészen egyszerűen amit nem tudott elképzelni hogy el tud engedni az életben, hobbi, sport barátok, szórakozás, szinte bármi, az egyetlen perc alatt semmissé válik számára és egészen új dolgok veszik át a helyét, mint biztonság, nyugalom, harmónia, család és sorolhatnám.

A mi életünkben is így volt ez, és bár természetesen nálunk is volt pár nehézség, mint a nem alvás és a szokásos dolgok, azt kell mondjam, hogy egy egészen harmonikus és kiegyensúlyozott két évet éltünk végig amíg a gyerek el nem indult és el nem kezdte felfedezni azt, hogy mennyi mindent kell máshová pakolnunk és máshol helyet keresnünk neki. Aztán persze elég hogy ha egy percre figyelmetlenebbek vagyunk és máris azt vesszük észre, hogy az ipad készüléknek semmi másra nincs szüksége mint egy ipad szervíz csapat szolgáltatása, hiszen a kijelző egy másodperc alatt vált semmissé, szinte felismerhetetlenné téve a készüléket.

Megmondom őszintén, hogy mivel már annyi bosszúság volt az elmúlt időszakban, a férjemnek meg se mertem mondani hogy a gyerek összetörte az ipad kijelzőjét és csak egy kijelzőcsere oldja meg a dolgokat, hanem felkerestem azonnal a család egyik kedvencét, az expertmobil csapatát és segítséget kértem tőlük a kijelző javítás megoldásában. Persze nem kellett ezúttal sem csalódnom, hiszen nagyon gyorsan és iszonyat profin megoldották a feladatot. A férjem észre se vette hogy bármi lett az ipad kijelzőjével. Persze az azért feltűnt neki, hogy a kislányunk azóta az ipad közelébe se megy, de elintézte annyival, hogy biztosan a távirányítók jobban kellenek neki.