A férjem új kedvence

Nem tudom ki hogy van vele, de nekünk a férjemmel az apple termékek örök kedvenceink maradnak. Egy kicsit megrémültem, amikor a kis aranyos készülékeket elkezdték ezekkel a hatalmas férfias telefonokkal leváltani, de hála a jó égnek, az SE széria visszahozta számomra is az élvezetet, az élményt, és az új fejlesztések élvezetét, így már nekem is olyan telefonom van, és iszonyatosan élvezem, hogy ha csinálok mondjuk egy-egy képet, akkor már pár másodperc múlva nézhetem is a gépemen, ha szükséges fel is tudom dolgozni, nem kell semmilyen külön kábeles összeköttetés, semmi külön program, egyszerűen csak megcsinálom a képet és megjelenik a gépemen is. Imádom ezt a gyorsaságot és egyszerűséget, és nagyon meg is könnyíti a mindennapjaimat és a munkámat egyaránt.

Egyetlen dologgal nem voltunk megelégedve, hogy a kiegészítők terén a gyári kellékek egyszerűen nem hogy nem használhatók tartósan, vagy hosszú távon, hanem már szinte pár hónap alatt tönkre tudnak menni, és rejtélyes módon szinte mindig majdnem ugyanott. Szóval abban kezdtünk el gondolkodni, hogy mivel, milyen termékkel vagy termékcsaláddal tudnánk helyettesíteni ezeket a termékeket, hogy tartósan és jó áron is meg tudjuk oldani a szükségleteket.

A férjem egyik barátja pedig ajánlotta a baseus márkát, és a https://baseusshop.hu/ oldalt, ahonnan tényleg hihetetlen gyorsan és nagyon egyszerűen meg tudtuk rendelni ezeket a termékeket. Ma pedig már meg sem fordulna a fejünkben, hogy ne baseus legyen a kiválasztott termékre írva, mert tényleg nagyon jól lehet használni ezeket és hihetetlen tartósak. Azóta az örök kedvenc lett, és ma már sok barátunk is ezt használja, hiszen amikor elmeséltük nekik mennyire jó és milyen könnyen megrendelhetők ezek a termékek, azonnal kipróbálták ők is, és bizony bele is szerettek azonnal.