A barátnőm szalonjába

Az ember életét egy pár személy biztosan végig kíséri. Persze természetes, hogy ha egy ilyen mondatot hallunk, akkor nagyrészt a családra gondolunk, de nekem hála a jó égnek bele tartozik egy-két nagyon jó barátnő is. Ketten a középiskolától egészen végig kísérik az életemet, minden fontos állomásnál ott voltak és remélem még lesznek is. Hihetetlen éveket és időszakokat töltöttünk el együtt. Rengeteg szép és szomorú emlék társul ezekhez az időkhöz, melyekre azt gondolom, hogy mindig is emlékezni fogunk. Nagyon szeretem őket, és velük tényleg maximálisan tudunk örülni a másik örömének, és együtt tudunk sírni, hogy ha valami baj van, vagy valami nem úgy sikerült, mint ahogyan tervezte vagy várta.

Az egyiknek közülük pedig most sikerült megvalósítani a legnagyobb vágyát, miszerint legyen egy saját kozmetikai szalonja. Már régóta kozmetikusként dolgozik, és nagyon ügyes is, de most gyűlt össze annyi saját vendége, és persze annyi tőkéje is, hogy meg tudja engedni magának azt, hogy bérel egy saját helyet, amit kicsinosít és feldíszít, hogy ott tudja fogadni a vendégeit. Már kezdte zavarni nagyon hogy sokan dolgoznak a szalonban, és állandó nyüzsgés megy, nincs egy nyugodt perce vagy egy csöndes fél órája.

Most hogy költözik úgy gondoltuk, hogy meglepjük valamivel, amivel ki tudja díszíteni a szalon falát. Igyekeztünk valamit beletenni a saját közös kirándulásokból is, és mi bizony minden évben elmegyünk a levendula fesztiválra Tihanyba, ezért a választásunk egy Levendula vászonkép lett, amit megrendeltünk a szalaibalazs.hu oldalról. A kép meg is érkezett, gyönyörű, és alig várjuk hogy át tudjuk adni számára. Azt hiszem lesz meglepetés, és persze meghatódás is mindenki részéről.